Lobby Event Centar


Doček Nove 2019 godine u  Lobby Event centru
Muzika: Sloba Bajić i Hua Hua Bend + Trubački orkestar
Pice: ukljuceno u cenu
Cena: od 40 EUR
Mapa kluba:  ispod opisa
Info/Rezevacije: 061 312 42 51
Lokacija: Dunavska 74c, Beograd


Sva hrana izlazi topla sveže spremljena iz kuhinje Lobby centra, pod nadzorom iskusne
ketering službe Just cetering koja vodi brigu o organizaciji celog događaja.

Bogat švedski sto, postavljen na 4 pozicije u objektu, kako bi svakome bilo dovoljno blizu da
se posluži. Uskoro detaljnija ponuda hrane.
Cene ulaznica su:
40 eur mesta za barskim stolom sa barskim stolicama (neograničeno piće i kompletna večera)
od 50 eura do 80 eura sedenje za svečanim stolom (neograničeno piće i kompletna večera)
Cena zavisi od pozicije na mapi koja ce biti objavljena uskoro

Piće
U cenu karte je uračunata tokom cele noći neograničena konzumacija sledećih stranih i
domaćih pića:
– Pivo Heineken
– Vino Orfelin Kovačević (belo, crveno, rose)
– Kokteli cele noći besplatni : Tropical Heat, Sex on the beach, Blue lagoon, Gin Red
Passion
– Rakija kvalitetna (kajsija, dunja, šljiva, medovača)
– Pelinkovac Gorki list
– Vodka
– Džin London dry
– Bianco Vermut
– Vinjak Rubin
– Sokovi gazirani: Coca Cola, Tonic, Bitter..
– Sokovi negazirani: pomorandža, jabuka, borovnica…
– Mineralna gazirana i negazirana voda Knjaz Miloš
– Mix Pića: đus vodka, biter vodka, džin tonik.

HRANA
Predjela:
Izbor tri vrste sira: kačkavalji edamac, gauda i trapist i dve vrste kajmaka
Patišpanj slani rolati sa tri vrste nadeva – spanać, šargarepa i paprika (krem sir, pavlaka, krastavac, spanać), Izbor domaćih hrskavih pita sa sirom, zeljem i prazilukom, Wrap rolati sa piletinom i govedinom u tortiljama, Kanape sa pršutom i kajmakom, Izbor suhomesnatih pršuta i kobasica, Integralno pecivo sa ražanim posipom, koktelske kifle i kajzerice, bavarsko pecivo
Salate:
Ruska salata, Salata od plavog patlidžana u marinadi od semena bundeve, Grčka salata, Coleslaw salata, Mimoza salata, Srpska salata
Topla predjela:
Zapečeno grilovano povrće u Royal sosu, Pekarski krompir zapečen sa kačkavaljem, Pene sa piletinom i tikvicama u sosu od gorgonzola sira
Glavna jela:
Špikovani teleći but sa barbique sosom i njokama, Pene sa piletinom i tikvicama, pesto sos, Ćureci file paniran u susamu sa tartar umakom sa strane, Mešani domaći roštilj – ćevapi, pileći file, pljeskavice, kobasica koktelska, Pileći batak u krem sosu od ruzmarina
Dezert:
Voćni ražnjići i mix sitnih novogodišnjih kolača

 

 

 

Advertisements